středa, dubna 23, 2008

Pokračování

Další díl chci začít zveřejňovat od začátku příštího týdne. Proto prosím všechny, kdo čekají na pokračování, o trpělivost.

Rád bych poprosil všechny, koho Claymore zaujal, aby v této pauze, pokud budou mít čas a chuť, vyjádřili své připomínky a postřehy. Tyto komentáře bych rád zapracoval do dalšího děje.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

No chvála ti za povídky. Trochu mě zaskočil ten poslední díl jak se to nakonec vyvrbilo a jak Sam věděla že se něco chystá i když s Raulem nemluvila ale překvapení sou příjemná.:) Budu tě na dále povzbuzovt;)

Smyk

Alexandr Groznev řekl(a)...

Je to tak. Samanta opravdu s Raúlem nemluvila. Ale není to takové tajemství. Požádala totiž Sylvii, aby ho pro ni sledovala.

Anonymní řekl(a)...

Skvělé, sám bych to nevymyslel lépe. Je vidět, že to máš dobře promyšlené.
Nápady: vždy se řídím větou "Mezi zlem a dobrem musí být rovnováha". Ještě mě nikdy nezklamala a příběh to může dosti obohatit.
Příchodem Yómů na svět se tato rovnováha narušila, proto vznikla organizace a proto vznikli Claymóry, aby zlo vyrovnali dobrem. Že organizace zanikla, je jasné že musí vzniknout něco nového co váhy dobra a zla zase vyrovná. Nebo se třeba musí objevit nějaká relikvie, která je schopná zabít Yómy.
Je to jen můj nápad a napsal jsem ho se jak se mi objevil v hlavě, proto omluvte, kdyby to nedávalo smysl.:D

Tvůj velký obdivovatel KubaM9

Alexandr Groznev řekl(a)...

Ahoj,
máš úplnou pravdu. Ale bude to trochu jinak, než si myslíš. Rovnováha se ve skutečnosti posunula v neprospěch jómů. V další povídce to vysvětlím. Jinak díky za pochvalu.